Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en iGO.nl (info@iGO.nl). Deze keer Angelique Herrebrugh van Hondenschool Okidoggy aan het woord. Ook, of misschien wel juist in deze coronaperiode, krijgt ze de vraag: "Er werd nog regelmatig gevraagd of ik niet weer wilde beginnen maar omdat onze zoon toen nog veel jonger was, heb ik dat niet gedaan. Nu hij inmiddels bijna zeven is, wil ik de draad graag weer oppakken.’ - Lees hieronder het hele verhaal van Angelique en haar hondenschool.

Vervolg

Lokale ondernemers delen hun verhaal! - Angelique Herrebrugh

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Angelique Herrebrugh van Hondenschool Okidoggy.

-Ik wil ik de draad graag weer oppakken....-

Na enkele jaren minder actief te zijn geweest in de hondenwereld, heeft Angelique Herrebrugh, eigenaresse van hondenschool Okidoggy, het besluit genomen opnieuw met groepslessen te gaan beginnen. "Er werd nog regelmatig gevraagd of ik niet weer wilde beginnen maar omdat onze zoon toen nog veel jonger was, heb ik dat niet gedaan. Nu hij inmiddels bijna zeven is, wil ik de draad graag weer oppakken."

Okidoggy opent opnieuw haar deuren

Angelique: "Bij hondenschool Okidoggy vinden we dat de opvoeding en training van uw hond voor zowel u als uw hond een plezierige ervaring moet zijn. Wij werken dan ook op basis van positieve trainingsmethodes, waarbij de hond beloond wordt voor goed gedrag en waarbij de band met uw hond versterkt wordt. Wij geven u inzicht in hondengedrag en hoe honden leren. Samen werken we aan de socialisatie en beheersing van uw hond, zodat uw hond een fijn leven heeft in onze drukke maatschappij. Daar horen uiteraard ook gehoorzaamheidsoefeningen bij, maar verwacht bij ons geen saaie lessen! De oefeningen op commando worden op een leuke manier aangeleerd, afgewisseld met oefeningen voor de motorische ontwikkeling van uw hond en met mentale uitdagingen. Zo houden wij u en uw hond bij de les!"

Meer informatie:

Meer informatie leest u op onze site: okidoggy.jouwweb.nl, u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen, via tel. 06 10 93 65 03.

Hartelijke groet en graag tot ziens met uw viervoeter in onze school,

Angelique Herrebrugh van Hondenschool Okidoggy.

"Op de foto ziet u Wessel en Juul."

--

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen' of je bedrijf, bijvoorbeeld in de horeca, overeind te houden. In dit overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen waar je lokaal kunt kopen.

Eerder waren aan het woord in deze rubriek:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)

Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion (7)

Ab van der Valk - Happy Music en dochter Maritha -Happy Weddings (8)

Denise van den Ierssel - Van Land Naar Pan (9)

Walaipan van Massage therapie praktijk Walaipan (10)

Petra Blokker van Faunapark Flakkee (11)

Miranda Buys van camping De Lage Werf (12)

Marijke van Es van Yoga Studio Me-Time (13)

Corné Schipaanboord van Outback Explorers (14)

Jacques van Roosmalen van Budokai Senshi (15)