Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en www.iGO.nl: info@iGO.nl. Deze keer Shirley Peperkamp, eigenaresse van eXperia Services. aan het woord, lees hieronder verder!

Vervolg

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen'. In een overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen.

Lokale ondernemers Goeree-Overflakkee delen hun verhaal! - Shirley Peperkamp

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Shirley Peperkamp, eigenaresse van eXperia Services:

"Mijn naam is Shirley Peperkamp. Sinds 2000 woon ik in het prachtige Ooltgensplaat.

In 2006 kwam ik in dienst bij een internationaal management adviesbureau. Ik begon hier als Office Manager en groeide door naar de functie van Recruiter. In deze tijd heb ik mij gespecialiseerd in werving, search & source en recruitment. Na bijna 15 jaar dienstverband werd ik afgelopen jaar door de Corona crisis ontslagen. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten ben ik gaan omdenken…. ik zag de kans om mijn eigen onderneming te starten!

Iedere ondernemer heeft het nu druk met ondernemen en heeft weinig tijd om personeel te zoeken of vinden in deze moeilijke markt. En hoe doe je dat? Waar zoek ik de mensen en hoe krijg ik ze geïnteresseerd om bij mij te komen werken? Graag ontzorg ik ondernemers met hun wervingsvraagstukken.

Van nature ben ik erg nieuwsgierig en proactief ingesteld. Ik bijt mij vast in een opdracht en laat pas los als ik weet dat ik er alles heb uitgehaald. Door middel van het persoonlijke contact, de oprechte interesse en het besteden van veel tijd en energie in het vinden van de juiste match, ben ik ervan overtuigd met mijn concept onderscheidend te zijn in deze markt.

Over eXperia Services

Als sourcer of recruiter moet je steeds creatiever worden. Of beter gezegd, mag je steeds creatiever worden. In verschillende industrieën heerst extreme schaarste en is het vinden van de perfecte kandidaat een enorme uitdaging. Dit geldt ook voor veelvoorkomende functies.

Daarom is een andere aanpak nodig, bijvoorbeeld door op zoek te gaan naar kandidaten die op papier misschien niet meteen een match lijken, maar in de praktijk als geen ander successen behalen.

eXperia Services is gespecialiseerd in de werving van professionals voor vaste posities van starters tot en met managementniveau. Wij besteden veel tijd en energie om de ultieme match tussen kandidaat en opdrachtgever te vinden. Dat betekent onder meer dat er uitvoerige gesprekken worden gevoerd met zowel de opdrachtgever als kandidaat. Alle partijen moeten het gevoel krijgen dat dit de perfecte match is.

“Mijn focus ligt op het vinden van de juiste kandidaat op de juiste plek… de speld in de hooiberg!”

eXperia Services, worX for you!"

Shirley Peperkamp

--

Eerder waren aan het woord:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)