Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en www.iGO.nl: info@iGO.nl. Deze keer Ab van der Valk (Happy Music) en dochter Maritha Vreeker-Van der Valk (Happy Weddings) aan het woord. "Voor Corona was onze grootste business het verzorgen van licht- en geluid bij diverse evenementen...al snel werd duidelijk dat we onze pijlen op andere zaken moesten gaan richten. Ik besloot het van de positieve kant te bekijken!" Lees hieronder meer!

Vervolg

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen'. In een overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen.

Lokale ondernemers Goeree-Overflakkee delen hun verhaal! - Happy Music / Happy Weddings

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Ab van der Valk (Happy Music) en dochter Maritha (Happy Weddings). Ze vertellen hun verhaal...

"Voor Corona was onze grootste business het verzorgen van licht- en geluid bij diverse evenementen en zakelijke bijeenkomsten en het verkopen en installeren van professionele geluidsinstallaties op en buiten ons mooie eiland. Al snel werd duidelijk dat we onze pijlen op andere zaken moesten gaan richten. Ik besloot het van de positieve kant te bekijken en ging op zoek naar alternatieven. Waar ik voorheen links en rechts wel eens iets deed met video of You Tube is dit nu iets geworden waar ik steeds meer ervaring mee heb. Ik heb zelfs een zeer professioneel live stream systeem aangeschaft. Dit systeem hebben we al in kunnen zetten voor artiesten, diverse gemeentes en bedrijven maar ook voor begrafenissen. Door Corona mogen er maar een beperkt aantal mensen bij een uitvaart zijn. Door ons live stream systeem in te zetten kunnen de andere gasten er toch bij aanwezig zijn en zo afscheid nemen.

Daarnaast merk ik ook dat mensen het thuis wat leuker willen maken. Een ‘man cave’, ‘thuisbioscoop’ of een ‘cafe’. Ik heb al aan veel leuke projecten mee mogen werken.

Happy Weddings

Happy Weddings heeft een zwaar jaar achter de rug. 80% van de bruiloften zijn verplaatst naar dit jaar. Maar of die bruiloften alsnog doorgaan? Wie zal het zeggen. Maritha, de drijvende kracht achter Happy Weddings heeft nu nog verlof en is lekker aan het genieten van haar dochter Bodi. Zo’n kleintje laat je maar weer eens beseffen wat er echt belangrijk is.

Samen, met de jongens die bij ons werken, maken we er het beste van. Niks is ons te gek en we staan open voor nieuwe uitdagingen.

Kijken EN luisteren hoe uw bioscoop voor thuis OF op de zaak kan worden? Live stream systeem bekijken/proberen? Of brainstormen over een gaaf project? Graag nodigen wij u uit (vooraf even bellen met 0654328148) om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Dirksland.

- Alle afspraken natuurlijk volgens de Corona maatregelen -"

Ab en Maritha

--

Eerder waren aan het woord:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)

Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion (7)