Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en www.iGO.nl: info@iGO.nl. Deze keer Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion uit Sommelsdijk aan het woord. -We moesten voor de tweede keer dicht...- Lees hieronder meer!

Vervolg

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen'. In een overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen.

Lokale ondernemers Goeree-Overflakkee delen hun verhaal! - Barbara Buijs

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion uit Sommelsdijk.

-Voor de tweede keer dicht-

Barbara: "We moesten voor de tweede keer dicht. Het kwam wel als een verassing, maar ik sta er nu anders in. Ik merk dat ik meer rust heb dan de vorige keer, al blijft het erg vervelend dat ik mijn trouwe klanten nu niet kan helpen."

We maken er het beste van

"Toch proberen we er het beste van te maken. Zo hebben we de eerste lockdown de bovenverdieping bij de kapsalon betrokken om meer ruimte te creëren. Nu zijn we bezig om de benedenverdieping opnieuw te stylen zodat, als we weer open mogen, we weer in een frisse kapsalon kunnen starten."

Producten bezorgen/contact houden

"We moeten creatief zijn. Om onze klanten toch een beetje te kunnen helpen bezorgen we onze producten en verfpakketten. We houden de klanten up-to-date door middel van onze social media (Facebook barbarahairfashion). Zelf zijn we actief met het volgen van online cursussen, daar hebben we nu iets meer tijd voor. En we kunnen niet wachten om die kennis toe te passen als we weer open mogen. We hopen u en jou graag weer snel te ontmoeten. Heb je vragen bel ons via tel. (0187)482 351, mail via info@barbarahairfashion.nl of download de Salonnet app | code ‘barbara’. We staan voor u klaar!"

Barbara Buijs

--

Eerder waren aan het woord:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)