Goeree-Overflakkee - "Rotary GO Rally vierde afgelopen zaterdag 20 april haar eerste lustrum!" Het evenement GO-Rally werd georganiseerd door Rotary Goeree-Overflakkee. Ook dit jaar deden er ongeveer 80 equipes mee, die reden in een (liefst bijzondere) auto, een bijzondere route over het tulpenrijke eiland Goeree-Overflakkee. "En uiteraard begonnen we weer met een Proef bij de start op het parkeerterrein van Keukencentrum Tieleman. En ook de opbrengst van dit lustum gaat naar het goede doel, waarbij we ieder jaar een ander doel kiezen..." Lees meer en bekijk de foto's van Wilko van Dam >>

Rotary GO Rally viert feest: 1e lustrum een feit!

De organisatie van de Rotary GO Rally had dit jaar een hele speciale lustrumeditie met als thema 'Cento Miglia'.

"Wie kan de Italiaanse cultuur het beste presenteren en gaat er vandoor met de felbegeerde 'Van Mossel Cup'? Tijdens de rit zullen jullie meerdere keren de Italiaanse tradities mogen proeven en ervaren."

Goede doelen

Ook zijn de goede doelen bekend. Dit jaar heeft Rotary Goeree-Overflakkee gekozen voor muziekvereniging Sempre Crescendo (muziekinstrumenten voor de jeugdleden) en Hospice Calando (bankje voor in het nieuwe park). Zodra er meer bekend is, wordt dit bericht aangepast.

"Arrivederci!"