Goeree-Overflakkee - Op de redactie van Koole Media Service komt veel nieuws binnen. Ook feitjes, weetjes, lief en leed worden doorgegeven. Alle lof voor initiatieven die worden opgezet om velen te bedanken voor hun inzet en om eenzame ouderen te ondersteunen. Graag steken ook wij de getroffen ondernemers van ons prachtige eiland een hart onder de riem. KMS biedt aan om in de maand april 2020 kosteloos een bericht te plaatsen op www.iGO.nl (en een aantal regels op lokale televisie van RTV SLOGO). En inmiddels gingen al veel getroffen ondernemers op ons eiland jou voor! Lees hieronder meer en maak ook gebruik van deze mogelijkheid om als ondernemer in beeld te blijven en aandacht te vragen voor jouw situatie!

Wat dát is waar platform iGO (informatie Goeree-Overflakkee) voor staat: Sámen maken we Goeree-Overflakkee! Mail jouw advertentie (bijvoorbeeld voor je producten die je nu nauwelijks meer verkoopt), jouw verhaal (het scheelt als we delen: we helpen elkaar!), jouw idee of hulp aangeboden aan anderen, want nogmaals: sámen maken we Goeree-Overflakkee.

Kosteloos artikel op iGOnl en lokale TV

Koole Media Service biedt ondernemers hulp bij promotie van hun bijvoorbeeld hun nog nauwelijks te verkopen voorraad. Een verse voorraad van de teler, maar ook promotie voor het verhaal achter de ondernemer van de getroffen kledingzaak, het entertainmentbureau, de camping-eigenaar, kapper of ZZP-er die niet meer bij de klant langs kan gaan. Kortom: ZZP-ers, ondernemers en de vaak kleinere bedrijven die wel een handje hulp kunnen gebruiken in hun zoektocht naar nieuwe manieren om deze crisistijd te overleven, want: sámen maken we Goeree-Overflakkee!

Ook de tekstTV van de lokale omroep wordt gevuld door Koole Media Service. Helaas kunnen we op dit medium (ivm extra kosten die dan moeten worden afgedragen) geen onbetaalde reclame maken. Dus we zullen de tekst van iGOnl aanpassen en minimaliseren in verband met de beschikbare ruimte in de uitzending op de lokale televisie van RTV SLOGO en ook mee laten draaien.

Wat zijn de spelregels?

De kapster, teler, tegelzetter, kledingverkoper, het entertainmentbureau, degene die producten levert aan de winkel die dicht moest... kortom: iedere gedupeerde mag zijn of haar stukje tekst mailen naar de redactie: koolemediaservice@gmail.com. Het stukje wordt gelezen en u krijgt een mail terug of het stukje én op welke wijze het geplaatst kan worden op www.iGO.nl en RTV SLOGO. We helpen u daar graag bij. Hieronder wat tips voor het aanleveren van een gratis stukje:

  • Even voorstellen/persoonlijk
  • Welk dorp woon je en waar heb je je onderneming?
  • Wat verkoop je/ doelgroep?
  • Wat is je link met Goeree-Overflakkee?
  • Waarom heb je je onderneming op ons eiland en hoe nu verder?
  • Wat is je toekomstvisie/ droom op Goeree-Overflakkee?
  • Stuur wat foto's mee, liefst horizontaal genomen en zo groot mogelijk formaat.
  • Geen probleem als je je meerdere mails naar ons verstuurd ivm grootte foto's ;)

De aanbieding geldt niet onbeperkt en wordt stopgezet bij misbruik ervan. Koole Media Service probeert alle initiatieven te inventariseren en zo goed als mogelijk in behandeling te nemen: "Sámen maken we Goeree-Overflakkee!"