Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal als Flakkeese ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en www.iGO.nl: info@iGO.nl. Op de redactie kwamen begin dit jaar al heel wat initiatieven binnen, maar ook in deze "tweede golf" werken we graag samen met anderen om, iedereen die dat nodig heeft uiteraard nu gratis* te helpen in deze crisistijd. Lees hieronder de eerste 'ondernemers-story'. Voel je vrij ook te reageren!

Vervolg

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen'. In een overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen.

Lokale ondernemers Goeree-Overflakkee delen hun verhaal!

Eén van die ondernemers op Goeree-Overflakkee is klassiekerliefhebber en tweedehands autoverkoper Emile Koole van 't Klassiekerhuis, in Achthuizen. Samen met zijn dochter Rosemarijn zorgt hij voor de in- en verkoop van young- en oldtimers (ook dealer van de Italjet). Zijn vrouw heeft een gedeelte van de nostalgische schuur ingericht voor Brocante en Antiek.

Persoonlijk

"Deze tijd raakt ons allemaal. In de eerste plaats worden persoonlijke verliezen geleden door de families en inwoners van ons eiland, die mensen kennen die zijn getroffen door het Covid-19 virus. Dat zet je stil. Gelukkig zijn wij nog gezond, maar voor velen geldt dat niet!"

We missen de handdruk

Koole: "Door de Covid-19 maatregelen die getroffen werden (al begin dit jaar) en alle regels waar wij ons als ondernemer uiteraard naar moesten voegen, is er veel veranderd. In de eerste plaats moet ik denken aan de handdruk waar ik mijn klanten normaliter zo graag mee welkom heet in ons bedrijf. Inmiddels zijn we er allemaal een beetje aan gewend om op afstand van elkaar te blijven, maar juist dat persoonlijke is iets wat bij ons bedrijf past. We hopen op beter tijden!"

We prijzen ons gelukkig

Het bedrijf van Emile, Fredrieke en dochter Rosemarijn Koole heeft nog geen dag haar deuren hoeven sluiten. "Dat ervaren we als bijzonder en voelen ons daardoor, elke dag dat we open zijn, écht dankbaar. We kunnen ons in deze bijzonder lastige periode in blijven zetten voor de klant en dat is niet iedere ondernemer gegund."

"Mensen hebben nu eenmaal vervoer nodig, dat blijft ook in deze rare tijden. Een privé, maar ook zakelijk-aantrekkelijke auto hebben wij. Natuurlijk moeten sommige mensen juist nu op de 'kleintjes letten', maar juist ons aanbod is scherp geprijsd en zo kunnen we toch de (zakelijke) klant blijven bedienen. Het is rustiger, maar gelukkig hebben we 'brood op tafel'. Ook dat kan niet iedere ondernemer zeggen."

Genoeg geventileerde ruimte

"We kunnen in ons bedrijf de klant, op gepaste afstand en in een goed geventileerde ruime omgeving, blijven ontvangen. Wel werken wel op afspraak, zodat we u op verantwoorde wijze welkom kunnen heten. Een belletje vooraf is voldoende: 06 22 22 23 56. We zorgen dat de auto's voor iedere nieuwe klant weer schoon en geventileerd klaarstaan. We hebben favorieten in de collectie occasions zoals de merken Volvo (hier hebben we er altijd meer dan 20 modellen van op voorraad) en Saab. Maar voor de oldtimer-liefhebber of verzamelaar hebben we ook de merken Range Rover, Jaguar, Bentley en Rolls Royce te koop."

'We heten u van harte welkom bij 't Klassiekerhuis, aan de Bommelsedijk 19A te Achthuizen!

*gratis = Deze aanbieding voor Flakkeese ondernemers blijft in ieder geval geldig tot en met 10 januari.