Goeree-Overflakkee - Samen sterk: vertel en deel jouw verhaal, in deze "coronatijd", als Flakkees ondernemer; wat geeft jou moed en hoop voor de toekomst op ons fantastische eiland en hoe kunnen mensen jou/ je bedrijf blijven bereiken in deze lastige tijd met alle maatregelen rond het Covid-19 virus? Deel! door te mailen naar de redactie van lokale televisie RTV SLOGO en www.iGO.nl: info@iGO.nl. Deze keer Walaipan aan het woord van Walaipan massage therapie praktijk uit Middelharnis. "Vandaag is de opening van mijn nieuwe salon! Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Iets waardevols om te bieden in deze, voor sommigen zo stressvolle, coronatijd." - Lees hieronder meer!

Vervolg

Voor sommige ondernemers, zoals winkeliers lokale boeren, telers of tuinders is het niet makkelijk om 'je waar aan de man te brengen'. In een overzicht van huis-verkooppunten en boerderijwinkels op Goeree-Overflakkee vind je adressen.

Lokale ondernemers Goeree-Overflakkee delen hun verhaal! - Walaipan

Afgelopen jaar vroeg behoorlijk wat flexibiliteit van veel ondernemers, zo ook van Walaipan, met haar nieuwe massage therapie praktijk uit Middelharnis.

-Walaipan massage therapie opent nieuwe praktijk Middelharnis.-

Walaipan komt zelf uit Thailand en heeft diverse opleidingen gevolgd, o.a. Thaise Massage, voetreflexmassage, en Olie en Aroma Therapie! Vanaf vrijdag 4 maart 2021 opent ze haar nieuwe praktijk aan het Zandpad te Middelharnis, voor de bewoners van en buiten Goeree-Overflakkee. Ze er helemaal klaar voor om anderen te helpen, in heer ruim opgezette, nieuwe salon, waar alles coronaproof gebeurd. Ze vertelt: "Traditionele Thaise massage is één van 's werelds oudste geneesmethoden. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud. Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. Dit holistische idee – onverbrekelijke verbinding van lichaam en geest – heeft zijn wortels in het boeddhisme. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie."

Genezing

Walaipan is nog niet zo heel lang in Nederland, maar wil zich graag inzetten en laten zien dat ze hard kan werken. In deze, voor sommigen zeer stressvolle, tijd biedt ze graag wat ontspanning en zoals ze zelf zegt 'genezing'.

Walaipan: "Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

-Walaipan.

---

Behandeling volgens afspraak, geen erotische handelingen.

Contact: Mail ons via: Walaipan.massage@gmail.com / of bel via tel.06-13596395.

Adres: We heten u van harte welkom aan het Zandpad 160, te Middelharnis.

Bekijk HIER de website van Walaipan.

---

Eerder waren aan het woord:

Emile Koole, 't Klassiekerhuis (1)

Petra Hoek, dansschool Petra Hoek (2)

Ergotherapeut Ellen van Rossum (3)

Ineke van Wageningen, EverJeans (4)

Shirley Peperkamp, eXperia Services (5)

Jaap Reedijk- www.jaapreedijk.com (6)

Barbara Buijs van Barbara's Hair Fashion (7)

Ab van der Valk - Happy Music en dochter Maritha -Happy Weddings (8)

Denise van den Ierssel - Van Land Naar Pan (9)