• Nieuws

  • Recreëren

  • Bedrijven

Meer resultaten

Jaco en Leendert van GO Jongerenavond organiseren: The first youth event!

Gepubliceerd: Woensdag 06 december 2017 om 17:02

Jaco en Leendert van GO Jongerenavond organiseren: The first youth event!

Plaats: Ouddorp
Datum: Zaterdag 16 december 2017 21:00 uur


Ouddorp - Jaco Wolfert (31) uit Dirksland en Leendert van Rossum (30) zijn enthousiast! "Op Goeree-Overflakkee hebben wij avonden georganiseerd voor Christelijke jongeren. We hebben gemerkt dat er behoefte is onder de jongeren om elkaar te ontmoeten. Daarom hebben we een concept bedacht om in deze behoefte te kunnen voorzien en dat jongeren op een verantwoorde plek samen kunnen komen". GO Jongerenavond presenteert de eerste avond op zaterdag 16 december 2017. Lees hieronder meer.

"Voor jongeren organiseren wij twee keer per maand op zaterdag gezellige avonden op Goeree-Overflakkee. Deze avonden worden op een unieke locatie georganiseerd, namelijk bij Werelds aan het strand te Ouddorp. De avonden zijn speciaal voor jongeren met een christelijke achtergrond die het leuk vinden om elkaar te ontmoeten. Maar ook niet-christelijke mensen zijn van harte welkom om een keer kennis te maken met de gezellige sfeer. Wekelijks treffen honderden jongeren elkaar. De leeftijden variëren van 16 tot 35 jaar. Hier worden leuke nieuwe contacten opgedaan in een ontspannen sfeer op een geweldige locatie aan het strand.

GO Jongerenavond presents: The first youth event! op 16 december 2017.

Save the date!

Inloop 20:30 uur

Entree €5,00 per persoon

Meld je nu aan via de website GO-Jongerenavond.nl en ontvang een glaasje bubbels aangeboden namens GO Jongerenavond.

Jaco en Leendert van GO Jongerenavond organiseren: The first youth event! Jaco en Leendert van GO Jongerenavond organiseren: The first youth event!