April 2024, Goeree-Overflakkee - Op 23 maart jl. heeft de allereerste GO My Soul dag plaats gevonden en 22 juni aanstaande staat de volgende op de agenda. Een dagreis te voet door natuurgebied 'de Slikken van Flakkee' door 50 vrouwen, met allemaal hetzelfde verlangen; tijd doorbrengen met God. "Om met datgene bezig te zijn wat er in het leven echt toe doet; onze ziel..." Lees meer >>

Vervolg

GO My Soul is een vrouwenbeweging ontstaan vanuit het verlangen om samen met andere vrouwen een dag apart te zetten voor God. Om met datgene bezig te zijn wat er in het leven echt toe doet; onze ziel. Een dag waarbij je wandelt door de natuur, optrekt met de vrouwen in je groepje, je handvaten krijgt om zelf aan de slag te gaan met Gods Woord maar ga je bovenal op een persoonlijke reis en ontdekkingstocht met God. En dat allemaal in de prachtige natuur van Flakkee. Zonder afleiding want de telefoon en het horloge blijven thuis.

Voor wie is een GO My Soul dag geschikt?
“Wanneer het jouw verlangen is om God beter te leren kennen, nodigen we jou uit om mee op reis te gaan. Om je voor het eerst of opnieuw te verwonderen over wie Hij is en Zijn liefde voor jou. Dus ben jij tussen de 18 en 88 jaar en ben je fit genoeg voor een stevige wandeling? Let’s go!” - Marjolein en Suzan, oprichters van Go My Soul.

Deelnemen
Op 22 juni en 12 oktober staan de 2e en 3e GO My Soul dag gepland. Aanmelden en meer
informatie is te vinden op website gomysoul.nl. Kijk voor een impressie van de
eerste dag op Instagrampagina go.my.soul.

“De rust en ruimte van ons mooie eiland, de kracht van Gods Woord en de pure verhalen van vrouwen zoals jij geven nieuwe inzichten, zetten je in jouw kracht en laten je raken. Ga jij met ons mee?”