Middelharnis - "U bent van harte welkom bij het mantelzorgcafé van woensdag 28 oktober 2020, in de grote zaal van het Wijkcentrum (Doetinchemsestraat 27) in Middelharnis. We willen elkaar (op een veilige manier) weer graag ontmoeten. Wendy Tuns van 'Bijzondere Woorden' is te gast bij ons deze middag."

Wendy Tuns-Sala

Wendy is ceremoniespreker en spreekt tijdens afscheid- en trouwceremonies. Zij geeft liefde een verhaal in de vorm van woorden. Begin november komt haar eerste boek uit dat 'Doodgewone verhalen' heet. Haar belevenissen in de wereld van afscheid nemen, rouw en herdenken heeft zij gebundeld. "Deze middag mag je Wendy alles vragen over haar ervaringen met Bijzondere Woorden."

Bent u (pas) mantelzorger en wilt u eens komen kijken? U bent van harte welkom.. Aanvang is om 13.30 uur en het café zal rond 15.30 uur afgelopen zijn. Aan deze middag zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven indien u aanwezig wilt zijn, via de mail m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: 0187-483366, toets 2.

Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee.
Voor mensen die intensief en langdurig voor een naaste zorgen organiseren wij maandelijks het mantelzorgcafé. De volgende bijeenkomst is op 26 november en 28 januari 2021.