Dirksland - Het volledige bestuur van Stichting Volharding gaat 24 uur achter slot en grendel. De reden hiervoor is niet één of ander ernstig vergrijp, maar een sponsoractie. Ans Blok, Gerrit Blonk, Matthijs Guijt, Dick den Hertog, Gertjan Spijk en Karel van Holten gaan de uitdaging aan om zich van DV 28 op 29 september 2018 een etmaal lang te laten opsluiten in de Koepelgevangenis van Arnhem. Daarmee willen ze geld ophalen voor het evangelisatiewerk van Stichting Volharding. Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus. Lees hieronder meer over deze unieke actie.

Stichting Volharding

"Het is de missie van Stichting Volharding om arrestanten en gedetineerden in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus. Dat Evangelie biedt échte hoop en toekomstperspectief! Daarom verspreidt Stichting Volharding gratis Bijbels en christelijke lectuur (boeken met inspirerende levensverhalen van voornamelijk ex-criminelen en ex-gedetineerden die tot geloof in Jezus Christus zijn gekomen) in een groot aantal politiecellencomplexen, gevangenissen en andere detentiecentra in Nederland en België. Inmiddels heeft Stichting Volharding op 95% van de Nederlandse cellencomplexen een boekenkast geplaatst. Het bijzondere is dat de arrestanten de boeken niet alleen kosteloos mogen lezen, maar ook mogen meenemen.

Het mooie van deze sponsoractie is dat niet alleen het bestuur van de stichting achter slot en grendel gaat. Ook een aantal auteurs van de boeken met levensverhalen laat zich opsluiten voor het goede doel: Joop Gottmers (Knock Out), David Vonk (Waarom nou ik?), Joshua Kotadiny (Gein trappen, grace vinden) en Eva (Er is een uitweg).

Ook u kunt uw bijdrage leveren aan deze mooie actie! Word sponsor en maak de verspreiding van het Evangelie in cellencomplexen mogelijk! U kunt uw sponsorbijdrage middels een toezegging doorgeven via info@stichtingvolharding.nl of 06-20 34 96 26 (telefonisch of via WhatsApp). Natuurlijk kunt u uw bijdrage ook meteen overmaken via de website: Stichtingvolharding.nl/doneren. Wanneer u Stichting Volharding volgt via Facebook, blijft u op de hoogte van deze actie.