Goeree-Overflakkee - De redactie van Koole Media Service biedt u, ook in 2020, het hele jaar door de mogelijkheid om uw evenement/activiteit onder de aandacht, van de bewoners en de bezoekers van ons prachtige eiland, te brengen. Dit kan door publicatie in de VVV-agenda op de lokale (live) televisie van RTV Slogo en op iGO.nl. Informatie- en verzamelwebsite www.iGOnl heeft een gezamenlijke Agenda met de VVV op Goeree-Overflakkee, dus niemand hoeft uw activiteit of evenement te missen! Indien u uw activiteiten minimaal twee weken voor aanvang bij de redactie meldt, zullen deze gegevens worden opgenomen in de gezamenlijke VVV-evenementenkalender. Lees hieronder verder hoe je een artikel aanlevert en mail de redactie.

Gratis uw activiteit in beeld

Nu een gratis mogelijkheid om potentiële bezoekers, geïnteresseerden van uw activiteit, te informeren én "gebruik te maken van de circa 8.000-20.000 bezoekers per dag van deze website en alle kijkers van de lokale televisie van RTV Slogo. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw evenement extra exposure te geven d.m.v. de andere (betaalde) opties in onze media. Neem contact op voor de vele extra mogelijkheden (advertorials/banners ed)!

Hoe artikel aanleveren?

U kunt uw evenementen opgeven via info@koolemediaservice.nl of info@iGO.nl. Schrijf uw bericht in de mail of dmv een bijlage in Word (of de tekst in de mail zelf) en doe er een foto (zo groot mogelijk en horizontaal genomen) bij. Het aanleveren van evenementen voor in de agenda kan het hele jaar door.