Ouddorp - Op vrijdag 19 mei 2023, de dag na Hemelvaartsdag, vindt traditiegetrouw de Jaarmarkt van de Hervormde Gemeente in Ouddorp plaats. Van 09:00 tot 15:30 uur staat de tuin van de Dorpskerk in de ring van Ouddorp staat die dag vol kraampjes met leuke en lekkere producten. Iedreen is welkom! Lees meer >>

Vervolg

Uiteraard is er genoeg plaats voor rommel en 2e handskleding, maar zijn er ook boeken, speelgoed, brocante, tuinplanten en diverse verzorgings- en huishoudproducten te koop. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht met kraampjes voor fruit en kaas en er worden weer heerlijke wafels en oliebollen gebakken.

Op het grote terras kan er uitgerust worden met koffie en gebak of een lekker patatje met snack of broodje hamburger. Bij de verloting kunnen een mooi boodschappenpakket of dinerbonnen gewonnen worden. Kortom voor een ieder wat wils!

Rommel of boodschappen
Heeft u nog rommel (geen grote meubelstukken of elektrische apparaten) over dan kan dit gebracht worden op Dorpsweg 39a. Kleding in goede staat mag gebracht worden op Preekhillaan 12. Heeft u nog ongeopende boodschappen (met een houdbaarheidsdatum tot na 19 mei) voor onze verloting dan kan u deze ook op Preekhillaan 12 afgeven.

Welkom
De Activiteitencommissie hoopt veel bezoekers op haar markt te kunnen begroeten en er een gezellige dag van te maken!