Ouddorp - Op zaterdag 8 april 2023 wordt er (weer) een zangavond georganiseerd in de loods van bloemenkwekerij Klepper in Ouddorp. "Hiermee pakt het Ouddorps Mannenkoor de draad weer op na de coronatijd en geeft invulling aan een jarenlange traditie." De zangavond op deze locatie wordt inmiddels voor de 12e keer georganiseerd. De collecteopbrengst zal geheel ten goede komen aan de evangelisatiecommissie ‘De Vuurtoren’, in Ouddorp. Lees meer >>

Vervolg

Naast het Christelijk Ouddorps Mannenkoor, onder leiding van Dinant Struik, zal ook de Christelijk Gemengde Zangvereniging “Met Hart en Stem” uit Sint-Maartensdijk, onder leiding van Pieter Quist liederen ten gehore brengen. Vaste organist Willem den Boer zal te horen zijn op het orgel. Rachel Quist zal haar muzikale talenten laten horen op de klarinet. De meditatie zal deze avond worden verzorgd door de voorzitter van de evangelisatiecommissie diaken H. Bal.

Het zal dus een gevarieerde avond worden vol mooie muziek. De entree is geheel gratis, wel is er een collecte die volledig naar het goede doel gaat. Gezien de grote opkomst van eerdere jaren zal er gezorgd worden voor voldoende zitplaatsen. Van harte welkom op zaterdag 8 april bij Bloemenkwekerij Klepper, Oudelandseweg 27 in Ouddorp.

De deuren openen om 19.00 uur, het programma gaat ongeveer een half uur later van start.