Middelharnis - Leden van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) gaan van 2 tot 6 mei 2023 op reis naar Duitsland. "We verblijven op basis van vol pension in hotel Bilstein in het Sauerland. De reis is geheel verzorgd, inclusief het ophalen met een luxe bus vanuit Middelharnis..." Lees meer en vergeet niet aan te melden >>

Vervolg

De reis is geheel verzorgd, inclusief het ophalen met een luxe bus vanuit Middelharnis, alle uitstapjes, avondvermaak in het hotel, drankjes tussen 17:00 en 24:00 uur in het hotel, de lunch op de terugweg en het weer terugbrengen in Middelharnis.

Onder de uitstapjes vallen een rondvaart over de Biggesee, een bezoek aan de Warsteiner brouwerij, een bezoek aan de City Gallery in Siegen en een prachtige rondrit door het Sauerland.

De kosten van dit alles bedragen €465,00 per persoon. Er zijn nog enkele tweepersoonskamers beschikbaar. Informatie en aanmelden voor 30 januari bij het secretariaat van de vereniging, mevrouw H, Jordaan. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-5028 5629.

Tekst O-G-O.