Middelharnis - "Live muziek in een unieke ambiance" Op zaterdag 17 december neemt de Flakkeese coverband Milfist het tweede concert uit de Werffsessies serie voor haar rekening. "Na een succesvolle aftrap van de concertreeks 22 oktober jl. kunnen muziekliefhebbers van rock/pop op 17 december van 16:00 uur tot 18:00 uur weer een nieuwe werfsessie beleven. Kom je warm dansen op de klanken van bekende hits, variërend van Anouk tot de Counting Crows." Lees meer >>

Vervolg

De band bestaat uit Remco de Boet op gitaar, Kim van Leeuwen achter de drums, Michel Troost op de bas en zangeres Mariwijn Bijl. Millfist stond al op vele podia en elk optreden is een feestje. Het viertal staat weer te popelen om er een feestje van te maken!

Tijdens het concert is de werfbar open en na afloop is er de mogelijkheid om op de werf voor 15 euro een heerlijke winter-maaltijdsoep met brood, smeersels en wat snacks te gebruiken. Uiteraard is er een vegetarische en een niet vegetarische versie.

Reserveer

Wil je dit niet missen? Reserveer dan snel je plekken via werfsessiemenheerse@gmail.com en geef ajb even aan of je ook blijft eten.