Middelharnis - Ouderenbond PCOB Goeree-Overflakkee heeft voor maandagmiddag 21 november 2022 de heer Jaap van der Kooij uitgenodigd. "Jaap is niet alleen regiocoördinator voor de PCOB, maar ook ambassadeur voor het vakantiebureau. In deze laatste functie komt hij ons informeren over de diverse mogelijkheden die het vakantiebureau biedt om op vakantie te gaan. Lees meer >>

Vervolg

Het zijn allemaal vakanties met aandacht. Dat betekent dat er bij iedere vakantieweek vrijwilligers actief zijn om u te begeleiden waar nodig, maar ook om u een onvergetelijke vakantieweek te bieden.

Er zijn vakantieweken voor mensen die geen zorg nodig hebben, maar zeker ook voor hen die zorg vragen. Vakanties voor mantelzorgers en thuiswonende partners met dementie, mensen met een licht verstandelijke beperking, maar ook mensen met een visuele beperking.

Ook zal hij de mogelijkheid aangeven om als PCOB groep in te schrijven voor een vakantieweek met eigen begeleiding. Iets wat ze in Barendrecht het komende jaar al voor de zevende keer gaan doen.

De nieuwe vakantiegidsen van het vakantiebureau zal hij meenemen, zodat u deze mee kunt nemen naar huis.

Organisatie: Wij ontmoeten u graag maandag 21 november 2022. Nieuwsgierig? Kom dan naar De Hoeksteen in Middelharnis. Aanvang 14:00 uur, entree €2,00 (niet-leden betalen €5,00).