Ouddorp - Ooit van cartoontheater gehoord? Kom het met eigen ogen bekijken op zondag 13 november om 11.00 uur in Strandtheater Houten Kaap in Ouddorp. Theatergroep Dender speelt dan de voorstelling De Verdraaide Orgelman. Lees meer >>

Vervolg

Dender maakt cartoontheater: een mix van fysiek theater, live tekeningen en live muziek. Alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt. Met een stapel wit papier en een paar zwarte stiften creëert Dender een eigen visuele wereld: attributen en decorstukken worden ter plekke vliegensvlug getekend, met live muziek- en geluidseffecten vormt het beeldende verhaal een denderend geheel.

De voorstelling gaat over een koppige straatmuzikant en zijn gladde broer. Een jas met eigenwijze mouwen. Een stoel die zichzelf stiekem verschuift. Een krant die door het huis vliegt. En een droom die het leven van twee broers op z’n kop zet. Ze kunnen niet met- maar ook niet zonder elkaar. Ze zitten aan elkaar vast. En net als de één denkt verlost te zijn van de ander begint het gedonder pas echt…!

Theatergroep Dender speelt een spannende en komische strijd tussen een dwaas en een gulzigaard. Cartoontheater is een geweldige ervaring voor iedereen met fantasie vanaf 5 jaar. Kaarten koop je makkelijk online via houtenaap.nl.