Oude-Tonge - Goed nieuws voor de fans van Ierse muziek, Guinness én Acting The Maggot: de band komt ook dit jaar naar Hotel-Restaurant Lely in Oude-Tonge. Op zaterdag 19 november zal de band de feestzaal van Hotel-Restaurant Lely opnieuw om toveren in een Ierse Pub. Lees meer >>

Dit jaar kon de leukste Ierse feestband van Nederland eindelijk weer losgaan. Ze speelden dan ook op meerdere festivals zoals bij de Zomerfeesten van Hengevelde, maar ook op het gloednieuwe festival van Rowwen Hèze in America waar ze voor een uitzinnig publiek van bijna 7000 man losgingen.
Afgelopen jaren kwamen ze veelvuldig in het nieuws toen hun liedjes ‘met een Ierse twist’ van o.a. Foo Fighters en Queens Of The Stone Age door de betreffende bands zelf werden gedeeld. Ze deden mee met het TV-programma We Want More en kwamen zo ook tijdens de corona periode veelvuldig in het nieuws.
De band trad eerder met hun muziek op in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, en werd gevraagd om een week lang te toeren door de hoofdstad van China, Beijing. Ook in Ierland wordt hun muziek regelmatig gedeeld op alle grote mediaplatforms.

Ierse feestmuziek

Op 19 november zullen ze wederom de mooiste, leukste en bekendste feest- en folksongs uit de Ierse muziekgeschiedenis laten horen. Een avond met muziek van bands als The Dubliners, The Pogues en Flogging Molly. Van mooie traditionals tot opzwepende rock. Alle ingrediënten en zelfs Guinness zijn aanwezig om in Oude-Tonge een geweldige Ierse avond te bouwen.

Tickets

Kaarten zijn te koop bij Hotel-Restaurant Lely of via de website van Acting The Maggot en kosten € 16,- in de voorverkoop. De zaal is zaterdag 19 november open om 19:30 uur en de band zal de eerste set rond 20:30 uur spelen.

Hotel-Restaurant Lely: Kaai 14, 3255 AG Oude-Tonge.