Middelharnis - Zaterdag 8 oktober 2022 kunt u genieten van een voorstelling van Duo Voci in het Diekhuus. "De twee zangeressen zorgen van 14.00 tot 16.00 uur voor een onvergetelijke middag. De voorstelling is bedoeld voor mensen die niet zo gemakkelijk naar een voorstelling gaan. Kent u iemand die bijna nooit de deur uit gaat, neem deze persoon dan gezellig mee!" Lees meer >>

Vervolg

Ook als u het spannend vindt om alleen te gaan, kunt u zich aanmelden bij Stichting ZIJN dan kijken we of we u kunnen koppelen aan iemand die graag met u meegaat. De voorstelling is gratis, maar aanmelden is gewenst i.v.m. het beperkt aantal plaatsen. Deze voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de week tegen eenzaamheid.

Gratis activiteiten

Deze voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de week tegen eenzaamheid. Andere activiteiten die nog op het programma staan zijn op woensdag 5 oktober een wandeling in Melissant. Er wordt om 9.30 uur gestart vanuit de Melishof en na afloop kunt u daar koffie met appelgebak nuttigen. In Achthuizen is er op deze dag een gratis yogagles in de FIOS kantine. De les begint om 10.00 uur. In Goedereede kunt u in de Oostdam op donderdag 6 oktober genieten van een praetje bi un plaetje door Andre Kastelein. Van 14.00 tot 16.00 uur neemt hij u mee naar het Goedereede uit vervlogen tijden.

De activiteiten zijn gratis en worden georganiseerd door de gemeente Goeree-Overflakkee en stichting ZIJN.

Aanmelden

Deelname is gratis maar u dient zich wel van te voren op te geven. Dit kan bij m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch via 0187 483366 optie 2.