Dirksland - De organisatoren zijn enthousiast! "Uitzoeken van herfst- of winter-kinderkleding kan beginnen, want dé kledingbeurs in Dirksland gaat door!" Op zaterdag 8 oktober 2022 vormt de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57 opnieuw het decor van de gezellige 2e hands kinderkleding- en speelgoedbeurs georganiseerd door Stichting Kledingbeurs Kleine P@rijs in samenwerking met SVIK. Lees meer >>

Vervolg

Van 11:00 tot 15:00 uur kunt u weer heerlijk komen snuffelen om de mooiste 2de hands kinderkleding en/of speelgoed in te slaan. Pinnen is mogelijk.

Wat deze beurs zo bijzonder maakt is dat de beurs erg ruim opgezet is, de kleding per maat wordt uitgestald en de vriendelijke vrijwilligers voor u klaar staan.

Inleveren

Inleveren van speelgoed en/of kinderkleding (maat 50 t/m maat 164/176) kan op maandag 3 oktober van 08:30 t/m 13:30 uur in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57 in Dirksland.

Aan de in te leveren spullen zitten de voorwaarden dat het schoon, heel, niet binnenste buiten en herfst- of winterkleding is. Per gezin mogen 3 zakken kleding en 1 zak speelgoed ingeleverd worden. Niet verkochte artikelen gaan na de beurs naar een goed doel.

De opbrengsten van de beurs worden 50/50 verdeeld. De netto opbrengst zal worden geschonken aan o.b.s. de Inktvis en c.b.s. de Prins Maurits. Deze zal na de beurs aan hen geschonken worden.

Heeft u een paar uurtjes over en lijkt het u leuk om bijv. te helpen op de beursdag zelf? Om de kledingbeurs te kunnen blijven organiseren zijn wij op zoek naar vrijwilligers en/of bestuursleden. Neem in beide gevallen contact op via de mail: kledingbeursvw@gmail.com.