Middelharnis/Ouddorp - Muziek maken geeft veel plezier. Ook als je nog heel jong bent. Daarom biedt Muziekgebouw Goeree-Overflakkee dreumesen en peuters én hun ouders de mogelijkheid om kennis te maken met muziek. "De cursus Muziek met Dreumesen/Peuters start op donderdag 8 september in Middelharnis en op vrijdag 9 september in Ouddorp." Lees meer >>

Vervolg

Tijdens de cursus draait alles om plezier beleven met muziek. Onder leiding van docente Angelique de Boer maken de kinderen muziek met ritme-instrumenten en andere materialen. Ook bewegen op muziek staat op het programma, naast zingen en luisteren naar bekende en nieuwe liedjes die passen bij de tijd van het jaar. De cursus is niet alleen laagdrempelig en plezierig, maar stimuleert ook de ontwikkeling van dreumesen en peuters.

De cursus Muziek met Dreumesen/Peuters duurt zes weken. Dat is een blok tussen twee schoolvakanties, te beginnen in de tweede week nadat de basisscholen weer open zijn gegaan. De lessen duren van 9.30 tot 10.15 uur.

Wie zijn of haar kind, kleinkind of oppaskind ook muziek wil laten beleven, kan zich opgeven via deze link. Daar is ook meer informatie te vinden over deze cursus. Korting op de cursusprijs is mogelijk voor kinderen die opvang krijgen bij Kibeo.