Ouddorp - "Na drie jaar gedwongen afwezigheid (Corona-beperkingen) is het eindelijk weer zover!" Op zaterdag 17 september 2022 organiseert Soroptimistclub Goeree-Overflakkee weer het, haast traditionele, nazomerfestival in Ouddorp. "Hopelijk wordt het weer net zo’n gezellige dag als voorheen met een lekker zonnetje en mooie muziek..." Lees meer >>

Vervolg

Hopelijk wordt het weer net zo’n gezellige dag als voorheen met een lekker zonnetje en mooie muziek. Een aantal artiesten heeft al toegezegd te zullen optreden. Geniet van een uniek optreden van Duo Voci met hun warme presentatie en hun 2-stemmige interpretatie van klassieke liederen. Van de partij zijn verder o.a. ook: Thijmen Melissant, Slice of Life,

Sietske & Marjan op saxofoon en piano en natuurlijk zal Sax’a’holic ook niet ontbreken.

Onder het genot van een drankje en een keur aan zoete en hartige hapjes kan iedereen tussen 15.00 uur en 19.00 uur genieten van een middag ‘lekker nazomeren’.

De Soroptimistclub Goeree-Overflakkee wil graag bijdragen aan de (wereldwijde) verbetering van de positie van vrouwen en meisjes en steunt diverse projecten. De opbrengst van ‘lekker nazomeren’ is dan ook bestemd voor ons project FIER. Stichting FIER is het landelijk expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties met locaties in Leeuwarden en Capelle aan den IJssel. De doelstelling van FIER is het voorkomen en stoppen van geweld en hulp bieden bij de gevolgen van geweld. Bij FIER wordt samen met de cliënten gewerkt aan drie belangrijke zaken: trauma, trots en toekomst.

Praktische informatie

Het Lekker nazomeren-event vindt plaats op 17 september 2022 tussen 15:00 en 19:00 uur in locatie De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Kaarten kosten in de voorverkoop €5,00 en zijn te bestellen via de mail: lekkernazomeren@gmail.com.