Ouddorp - Op 7 mei aanstaande vindt na twee jaar weer Verwen je Moederdag plaats in het centrum van Ouddorp. Kom op deze dag naar Ouddorp, shop de laatste Moederdagcadeaus of neem je moeder alvast heerlijk mee uit lunchen en ontvang een bosje bloemen voor je moeder, tante, oma, vriendin of voor jezelf! "Op twee plaatsen in het centrum (Plein 215 en de ring) deelt het enthousiaste promoteam van Ouddorp Centrum bloemen uit aan klanten..." Lees meer >>

Vervolg

Op twee plaatsen in het centrum (Plein 215 en de ring) deelt het enthousiaste promoteam van Ouddorp Centrum de bloemen uit aan klanten. U ontvangt een bosje bloemen bij een besteding van € 15,-. Met uw bon kunt u bij hen een bosje bloemen ophalen. Om iedereen een bosje te gunnen vragen wij u nadrukkelijk om niet meer dan één bon in te leveren en dus één bosje bloemen op te halen. De bloemen worden tussen 10.00 en 17.00 uur uitgedeeld en op=op.
De bloemen worden u aangeboden door alle ondernemers van Ouddorp Centrum, Plein 215 en Vrienden van de BIZ. Zij wensen u een fijne Moederdag en hopen u op 7 mei in het centrum te mogen ontvangen.