Regio - "Wie wat bewaart, die heeft wat. En wie iets uitstelt…heeft soms zomaar nog iets heel leuks tegoed!" Op zaterdag 20 november 2021 staat Popkoor Given met haar nieuwe show in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg: ‘All you need is Love’. Onder muzikale leiding van Mathieu Smit en begeleid door een fantastische band brengt Popkoor Given een middag- en een avondvoorstelling...lees meer >>>

Vervolg

Vorig voorjaar was Popkoor Given er al helemaal klaar voor. Tot drie maal toe is de datum verzet, maar we bleven hoopvol en vastberaden om straks een dijk van een show neer te zetten! De tussentijd is goed benut, want online gingen de repetities gewoon door. Er is vol enthousiasme geoefend en geschaafd en er zijn nieuwe stukken ingestudeerd. Zelfs heeft het koor in de coronatijd meerdere nieuwe leden kunnen verwelkomen, dat mogen we gerust bijzonder noemen!

All you need is Love, de show gaat over liefde, dat is duidelijk. Maar liefde kent vele gezichten. Verlangen, geluk, verdriet, jaloezie en verliefdheid, het komt allemaal voorbij in de nieuwe show met de leukste, mooiste en nieuwste popsongs.

Onder muzikale leiding van Mathieu Smit en begeleid door een fantastische band brengt Popkoor Given een middag- en een avondvoorstelling in Muziektheater De Ontmoeting in Rozenburg.

Meer weten, ga dan naar www.popkoorgiven.nl

Rozenburg | 20 november 2021 | 14.00 en 20.00 uur | Muziektheater De Ontmoeting

*eerder gekochte tickets voor deze, uitgestelde, show zijn natuurlijk nog geldig