Oude-Tonge - Eindelijk, na maanden is het weer eens tijd voor echte livemuziek! Dus haal je dansschoenen uit het vet, want 'Acting The Maggot', de leukste Ierse feestband van Nederland komt naar Oude-Tonge. Op zaterdag 6 november 2021 zal de band een optreden geven in de feestzaal van Hotel-Restaurant Lely. Lees hieronder meer.

Vervolg

Acting The Maggot is één van de leukste Ierse feestbands van Nederland. Hoewel optreden voor een publiek er niet in zat afgelopen maanden, zaten de leden van Acting The Maggot niet stil. Ze kwamen veelvuldig in het nieuws toen hun liedjes ‘met een Ierse twist’ van Foo Fighters en Queens Of The Stone Age door de betreffende bands zelf werden gedeeld. Ze deden mee met het TV Programma We Want More en hoewel ze niet naar de finales gingen, gaven de juryleden aan dat als er een prijs was voor beste entertainment dat die naar Acting The Maggot moest gaan.

De band trad eerder met hun muziek op in landen als België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, maar werd ook gevraagd om een week lang te toeren door de hoofdstad van China, Beijing. Ook in Ierland wordt hun muziek regelmatig gedeeld op alle grote mediaplatforms.

Ierse feestmuziek

Wat je kunt verwachten? De mooiste, de leukste en de bekendste feest- en folksongs uit de Ierse muziekgeschiedenis. Muziek van bands als The Dubliners, The Pogues of Flogging Molly. Van mooie traditionals tot opzwepende rock. Alle ingrediënten zijn aanwezig om in Oude-Tonge een geweldige Ierse avond te bouwen. Uiteraard zal het echte Ierse bier Guinness niet ontbreken.

Tickets

Kaarten zijn te koop bij Hotel-Restaurant Lely of via de website van Acting The Maggot en kosten: €13,00 in de voorverkoop. De zaal is zaterdag 6 november open om 19:30 uur en de band zal de eerste set rond 20:15 uur spelen.

Hotel-Restaurant Lely: Kaai 14, 3255 AG Oude-Tonge­­.