Dirksland - Stijldansen niet meer van deze tijd? Bij de SVIK bewijzen ze het tegendeel. Vanaf 24 september kunt u elke vrijdagavond in de Victoriahal in Dirksland samenkomen om danslessen te volgen. Dansleraar Patrick Lagas begeleidt beginnende en gevorderde dansers op gouden ouwe en hedendaagse muziek om het stijldansen onder de knie te krijgen of om nog beter te worden.

A.s. vrijdag 24 september start een nieuwe cursus. De cursus voor beginners start om 19.30 uur en voor de gevorderde danser om 21.00 uur start. Al danservaring? Dan bent u ook van harte welkom om te komen kijken welke groep het beste bij u past.

De danscursus bestaat uit 25 lessen incl. eindbal en afdansen. De kosten van de cursus is 125 euro. Nergens in de regio is dansen zo goedkoop als bij de SVIK. Goedkoop is duurkoop gaat bij deze cursus niet op, want onze lessen worden zoals u hierboven kunt lezen gegeven door een gerenommeerde dansleraar met jarenlange ervaring in lesgeven en dansen op hoog niveau. Tevens staat gezelligheid en kwaliteit voorop.

2 Linkervoeten en/of geen ritmegevoel is geen excuus meer. Deze heeft onze dansleraar al vele malen binnen zien stappen in de Victoriahal en ook zij dansen nu met veel plezier de sterren van de hemel. Overtuigd en opgeven of zoekt u nog meer informatie, dan kunt u terecht op info@svik.nl. We zien u graag in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57b in Dirksland.