Sommelsdijk - Vlak voor de vakantieperiode aanbreekt, organiseert de Hersteld Hervormde Kerk een speciale 'Gastendienst'. Aan deze dienst hangt het thema: ‘De mens is op reis’. "De meeste van ons reizen wat af in het leven, maar heeft u er ooit bij stil gestaan dat ons hele leven eigenlijk 1 grote reis is?!" Zondagmiddag 11 juli 2021 bent u om 15:00 uur van harte welkom in de kerk (Hersteld Hervormd) aan de Olympiaweg 44 te Sommelsdijk (naast het politiebureau). "De dienst is voor iedereen!" Lees hieronder meer.

Vervolg

Evangelisatiecommissie: "Komt u al lang niet meer in de kerk, komt u helemaal nooit in de kerk? Heeft u in de Corona-tijd de kerk minder bezocht? Misschien heeft u wel levensvragen, zeker in deze bijzondere tijd. Of bent u gewoon nieuwsgierig hoe een kerkdienst zo ongeveer verloopt? Dan bent u van harte welkom om dit eens mee te maken.

Misschien voelt de drempel heel hoog, maar wees welkom! Er wordt niets van u verwacht, en u kunt gewoon rustig aanhoren en alles op u laten inwerken. Na afloop kunt u als u wilt koffie drinken."

Aanmelden

Gezien de Corona-maatregelen zou het fijn zijn als u zich voor 8 juli opgeeft voor de dienst. Opgeven kan via kerktijd@hhgmiddelharnis.nl of via tel. 06-38429202.