Goeree-Overflakkee - RTV Slogo heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. Bekijk de Culturele Talkshow 'Met Mekaere' en zie hoe de Beroepscampus er van binnen uitziet. Lees hieronder meer.

De nieuwe items van deze week:

  • Culturele Talkshow – Met Mekaere – deel 1: In deze eerste editie van ‘Met Mekaere’ zitten de gasten Amber van Opijnen, Cheyenne Van Alphen en Jaap Reedijk met elkaar aan tafel. Er word een gesprek gevoerd over kunst en muziek op Goeree-Overflakkee. Daarnaast is er ook een interview met Danseres Emi Driessen.
  • ’t Eiland Actueel – Beroepscampus Goeree-Overflakkee: Het had een groot feest moeten worden, de start van de nieuwe beroepscampus in Sommelsdijk-Middelharnis. Maar met het oog op de coronamaatregelen gingen de eerste lessen stilletjes van start. Na de eindexamen- en praktijkleerlingen, die ook tijdens de lockdown mochten komen, werden donderdagochtend ook de overige klassen verwelkomd. Sanne Waldekker van RTV Rijnmond ging ook een kijkje nemen.
  • ’t Eiland Actueel – Klimaatkrachtig Ooltgensplaat: Op 24 februari 2021 organiseerde Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee een digitale informatieavond over Ooltgensplaat. Meer weten over Klimaatkrachtig Goeree-Overflakkee? Kijk op klimaatkrachtiggo.nl, of volg ons op Facebook: Facebook/KlimaatkrachtigGO.
  • Streekhistorie – “Naar School” – deel 3: In deze nieuwe serie over de historie van Goeree-Overflakkee gaan we deze keer terug naar school. Hoe ging het er vroeger aan toe op de basisschool en hoe leerden onze opa’s en oma’s schrijven, lezen en rekenen. In deze serie worden geen specifieke beelden getoond uit onze eigen streek maar krijgt met een goede indruk hoe het lesgeven er aan toe ging in Nederland.
  • Blik op Goeree Overflakkee – deel 50: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo:

*De Huiskamer: Charlotte Dogterom – Youth with a Mission: Elke week ontvangt, vanuit Ons Dorphuis te Nieuwe-Tonge, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andre met Charlotte Dogterom over Youth with a Mission. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl. De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur. Vanwege de Covid-19 maatregelen kijkt u deze week naar een herhaling.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen:

Volg op Facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo