Ouddorp - Zaterdag 12 december 2020 zal er een winterfair zijn bij de Doopsgezinde Gemeente. "In verband met de maatregelen rondom het coronavirus is de Winterfair in zijn geheel buiten op het terrein bij de kerk. U bent van harte welkom van 09:00 uur tot 13:00 uur. Er worden Kerststukken, Kibbeling, gerookte vis, boeken, tweedehands kleding en DIY spullen
verkocht. Op onze website vindt u een bestelformulier voor de Kibbeling en gerookte vis." Lees hieronder meer en vergeet niet te bestellen.

Vervolg

"Deze keer een Winterfair, niet zoals u van ons gewend bent maar, in aangepaste vorm. Er zijn weer prachtige kerststukken te koop, er wordt topkwaliteit kibbeling en gerookte vis verkocht, we hebben weer mooie 2e hands kleding, boeken en een kraam DIY. Alles zal buiten plaatsvinden. Om er zeker van te zijn dat er voor u een portie (of porties) kibbeling gebakken wordt of gerookte vis beschikbaar is kunt u deze reserveren via het bestelformulier. Aan de kerststukken wordt veel zorg en creativiteit besteed. Elk jaar is het weer een feest om de complimenten te horen van de kopers dat het er allemaal zo prachtig en mooi uitziet. We hopen dat u anderen enthousiasmeert en meebrengt!

We zien u graag verschijnen zaterdag 12 december op onze Winterfair van 09.00-13.00 uur aan de Dorpstienden 3. (De richtlijnen van het RIVM worden regelmatig aangepast en mocht het zo zijn dat het houden van de Winterfair niet meer toegestaan is gaat deze niet door. Houd daarom de berichtgeving hierover goed in gaten."

Klik HIER om naar het bestelformulier te gaan.