Ouddorp - Onder de naam FilmBieb vertoont de Bieb al jaren films in haar vestigingen. Maar door corona is de vestiging in Ouddorp niet geschikt voor een groter aantal mensen. Samenwerking met Houten Kaap, het strandtheater bij Ouddorp Duin, biedt uitkomst! "De samenwerking is deze zomer al gestart met een workshop Schilderen voor ouders en kinderen. ..." Lees hieronder meer.

Vervolg

De samenwerking is deze zomer al gestart met een workshop Schilderen voor ouders en kinderen. Toen dat een groot succes bleek, was de stap om ook samen te werken in het najaar snel gezet. Naast de films is de kans groot dat er ook nog activiteiten voor kinderen samen georganiseerd gaan worden.

Films dit najaar; Little women, La belle epoque en Emma
In het najaar staan een drietal mooie films op het programma. Op woensdag 7 oktober draait Little Women, het verhaal van vier zussen die onder de hoede van hun moeder opgroeien tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Op 4 november volgt La Belle Epoque over een man die de kans krijgt terug te gaan in de tijd en de ontmoeting met zijn grote liefde opnieuw te beleven. De reeks wordt op 2 december afgesloten met Emma, een verhaal over liefde en geluk naar het welbekende boek van Jane Austen.

Alle films starten om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Bij de filmvertoning worden de richtlijnen van de RIVM gehanteerd om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier van de film kan genieten. Aanmelden voor de film kan via www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl of www.houtenkaap.nl.