Sommelsdijk - Jazzsaxofonist Benjamin Herman treedt op zaterdag 26 september 2020 (!) op in Sommelsdijk. Hij concerteert met zijn trio bij hofstede Lust en Last. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar. "Altsaxofonist en muzikale allesvreter Benjamin Herman is één van de meest productieve musici van zijn generatie. Naast zijn bezigheden met New Cool Collective, dat al zevenentwintig jaar zalen vol speelt over de hele wereld, maakte hij sinds de jaren negentig meer dan twintig soloplaten..." Lees hieronder meer en reserveer.

Vervolg
Contrabassist Thomas Pol en drummer Joost Patocka zijn de andere leden van Hermans trio. De liveoptredens met het trio kenmerken zich door een gevarieerd en uitgebreid repertoire, zorgvuldig samengesteld uit Benjamins uitgebreide oeuvre.

19:15 uur

Voor de eerste sessie om 19.15 uur zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Ze zijn per twee te reserveren à 25 euro per kaart via concert@lustenlast.nl. Vermelding van het telefoonnummer is nodig in verband met de coronamaatregelen.


Eerder was hofstede Lust en Last het decor voor succesvolle concerten van trompettist Eric Vloeimans (tijdens KunstKijk) en, recent nog, Leoni Jansen en Carel Kraaijenhof.