Middelharnis - Stichting ZIJN heeft een nieuw zomerprogramma dat draait in het Diekhuus, aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. "Deze zomer zijn er diverse voorstellingen in het theater en het filmhuis van het Diekhuus. Elk theater programma duurt 70 minuten en wordt twee maal per avond gespeeld." Vrijdag 7 augustus speelt Tony Neef zijn voorstelling ‘Sonneveld meets Elton John’ en donderdag 13 augustus 2020 draait in Filmhuis Middelharnis de film ‘After the Wedding ’ van regisseur Bart Freundlich. Vrijdag 21 augustus spelen The Juke Box Boys ‘The Sound of The Sixties’ en op donderdag 27 augustus draait film ‘Fisherman’s Friend’ van regisseur Chris Foggin. Lees hieronder meer.

Zomervoorstellingen

Deze zomer zijn er diverse voorstellingen in het theater en het filmhuis van het Diekhuus in Middelharnis. Elk theater programma duurt 70 minuten en wordt twee maal per avond gespeeld, om 19.30 uur en om 21.30 uur.

7 augustus Sonneveld meets Elton John

Vrijdag 7 augustus speelt Tony Neef zijn voorstelling ‘Sonneveld meets Elton John’ in de Rabobankzaal van het Diekhuus.

"In dit fijne herkenbare liefdesprogramma brengen musicalacteurs Tony Neef en Steven Roox een verrassende mix aan Nederlandse en Engelstalige liedjes, zij aan zij, back to the roots, met niets meer dan twee zangers en de klanken van de piano."

Toegang € 19.50 incl. consumptie. Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat. Toegangskaarten vooraf reserveren, vanwege Corona maatregelen zijn deze te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

13 augustus After the Wedding
"Michelle Williams speelt Isabel, de manager van een weeshuis in Calcutta., die op een uitnodiging ingaat van zakenvrouw Theresa (Julianne Moore) in New York die haar wil inlijven bij haar organisatie. In ruil daarvoor zal Isabel het noodlijdende weeshuis voorzien van de nodige financiële support. De keuze dat zij haar weeskinderen dan niet meer mag bezoeken, maar hen daarmee wel financieel kan redden is moeilijk voor Isabel. Helemaal als blijkt dat Theresa ook nog eens is getrouwd met haar ex, Oscar (Billy Crudup), waarmee ze een geheim deelt. De film is een Amerikaanse remake van een Scandinavische film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven."

12+ / drama / 112 minuten
Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat.
Let op! Kaartjes vooraf reserveren! Toegangskaarten zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

21 augustus The Juke Box Boys ‘The Sound of The Sixties'

Vrijdag 21 augustus spelen The Juke Box Boys ‘The Sound of The Sixties’ in de Rabobankzaal van het Diekhuus.

"Vier mannen die strak in pak de heerlijkste liedjes zingen, en zelfs af en toe a capella. Het publiek zal swingen in de theaterstoel, als hits als I’m a Believer, Teddy Bear en Uptown Girl voorbij vliegen!"
Toegang € 19,50 inclusief consumptie.

Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat. Toegangskaarten vooraf reserveren, vanwege Corona maatregelen zijn deze te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

27 augustus Fisherman’s Friend

"Met onder andere Tuppence Middleton, Daniel Mays en James Purefoy. Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven."

6+ / komedie, drama / 112 minuten
Er is geen pauze. Uw gratis consumptie ontvangt voor dat u de zaal in gaat.
Let op! Kaartjes vooraf reserveren! Toegangskaarten zijn niet te koop aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.

-----

Meer informatie

Stichting ZIJN - Diekhuus, Rabobankzaal - Beneden Zandpad 7 in Middelharnis.
Film: €9,50 / Filmhuisleden en CJP €8,00 (inclusief consumptie)

www.hetdiekhuus.nl

Theater Diekhuus, Beneden Zandpad 7, 3241 GA Middelharnis
Volg ons op Twitter, Facebook en Instagram! @hetdiekhuus