Goeree-Overflakkee - Het Jongerenkoor Ons Eiland onder leiding van Peter Wildeman start in september met een Kerstproject. "Toen het Corona-virus kwam, hadden we er net een prachtig concert opzitten in Goedereede. Het oratorium ‘de Bergrede’. Afgelopen week heeft het koor weer voor het eerst opgetreden in de grote kerk van Tholen voor een speciaal facebook/Youtube concert dat wordt uitgezonden op zaterdag 25 juli 2020 (19:30 uur op het facebook-account van Duo 4 handen en via 4handen.nl." Lees hieronder meer over het Kerstconcert.

Vervolg

Wildeman: "Het koor zong afgelopen week volgens de richtlijnen van de RIVM op 1,5 meter afstand, en het klonk geweldig."

Vanaf heden kunnen jongeren vanaf 14 jaar zich weer opgeven via de website van www.peterwildeman.nl.

Kerstconcert

Het nieuwe kerstproject wordt een uniek gebeuren. Het koor zingt een kerstcantate: ‘Op weg naar Bethlehem’. Het stuk is gearrangeerd door Wildeman, en bevat een scala aan imposante kerstliederen! Het koor studeert in de Mekkerstee van Ouddorp, en geeft kerstconcerten volgens "de nieuwe norm" in Middelharnis, Tholen en Ouddorp. Het koor wordt muzikaal omlijst door Joost van Belzen, Tenira Sturm, en… als je een instrument speelt kan je in het orkest van het koor meespelen.

Meer info vind je op de website van Peter Wildeman.