Den Bommel - "Een aantal maanden van te voren begin je vol goede moed aan de voorbereidingen van je bruiloft. Vol enthousiasme werden de leukste ideeën bedacht, locaties werden geregeld en het draaibroek werd opgesteld om de dag tot in de puntjes perfect te laten verlopen. Tot COVID 19 om de hoek kwam kijken. Waar nooit iemand rekening mee hield werd nu ineens onze realiteit. Alle plannen konden overboord; wat nu? Al snel kwam er een fantastisch alternatief om er alsnog een onvergetelijke dag van te maken." Afgelopen vrijdag vond de bruiloft van Martin en Marlou plaats en wel op een hele unieke en bijzonder wijze. Lees hieronder verder.

Vervolg

Afgelopen vrijdag 19 juni 2020 vond de bruiloft van Martin Hanse (uit Serooskerke) en Marlou van Kempen (uit Achthuizen) plaats en wel op een hele unieke en bijzonder wijze. "Op een locatie in Den Bommel werd er een "drive thru" gerealiseerd. De locatie werd mede door FUIF’t eventstyling gemaakt tot een heuse trouwlocatie."

Op de foto

"Eenmaal aangekomen op de locatie konden de gasten bij de eerste stop op de foto met een uit hout gesneden levensgrootte foto van het bruidspaar, gemaakt door Jan Punt. Om vervolgens door te rijden naar de tweede stop op de locatie waar iedereen de mogelijkheid kreeg om het bruidspaar op afstand, maar toch persoonlijk, te feliciteren. Dit alles uiteraard met inachtneming van alle voorgeschreven maatregelen."

Creatief

"Ondanks COVID 19 en dankzij de creativiteit van alle gasten waren we in staat om er onvergetelijke dag van te maken!", aldus Renata.