Dirksland - "Koningsdag 2020 belooft weer een gezellige dag te worden in Dirksland." Muziekvereniging Amicitia gaat met een dweilband muziek maken op de braderie. "Heb jij zin om mee te doen? Dat kan! Haal je instrument uit de kast zodat we er samen een muzikale middag van kunnen maken in Dirksland." Lees hieronder verder en kom naar de repetities. "De eerstvolgende is 16 maart."

Dweilband

"In de komende weken willen we met een groep muzikanten een leuk programma instuderen om ten gehore te brengen op de braderie. We nodigen hierbij iedereen met een trompet, saxofoon, hoorn, trombone of bas uit om mee te komen spelen. Ook slagwerkers zijn uiteraard van harte welkom."

Repetities

De repetities zijn op maandag 9 maart (was voorbereidend voor wie kon), maandag 16 maart, maandag 23 maart, maandag 30 maart, maandag 6 april en vrijdag 17 april van 19.30 – 21.00 uur.

Muziekinstrument zoekt muzikant…

"Mocht je in het verleden een instrument hebben bespeeld, maar heb je zelf geen instrument in de kast liggen? Daar kunnen wij waarschijnlijk wel verandering in brengen! We hebben verschillende instrumenten op de plank liggen die op zoek zijn naar een muzikant. Dus ook de instrumentloze muzikanten zijn uitgenodigd om zich aan te melden. Zin om mee te doen? Laat het ons via e-mail weten, zodat we de muziek (en eventueel instrument) vooraf kunnen klaarleggen. Ons e-mailadres: amicitia.dirksland@gmail.com Graag tot bij de repetities in ons verenigingsgebouw, Nijverheidsweg 3 in Dirksland."