Ouddorp - Voor woensdag 19 februari 2020 heeft de 55+ club in Ouddorp Annemarie Fokker uitgenodigd voor een informatieve middag met als thema de meesterverteller W.G. van der Hulst. Titels als 'Rozemarijntje', 'In de Soete Suikerbol', 'Ouwe Bram' en 'Bruun de Beer' zullen bij velen herinneringen oproepen. Iedereen is welkom op deze middag. Lees hieronder meer.

W.G. van der Hulst

De schrijver van genoemde boeken, W.G. van der Hulst, was de meester van de Protestants-Christelijke kinderlectuur. Zijn eerste boek schreef hij in 1909. Hij schreef pakweg 100 kinderboeken, waarvan er miljoenen exemplaren over de toonbank gingen. Bij veel mensen zal de naam W.G. van der Hulst een glimlach op het gezicht brengen. "Werd u thuis of op school niet voorgelezen uit een van zijn boeken, dan heeft u er misschien weleens eentje cadeau gekregen. Iedereen kent ze wel."

Welkom

De prijs van deze bijzondere middag bedraagt €3,00, inclusief een kopje koffie. Om 14:00 uur bent u van harte welkom in de Dorpstienden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke van Dam tel. 0187 682319 of Stichting ZIJN 0187 483366 /e-mail c.vermeulen@zijngo.nl.

Woensdag 26 februari is er een bingo bij de club.