11 november 2019, Ouddorp - RTV SLOGO (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering, ook wekelijks nieuwe programma’s voor u klaar staan. De nieuwe items van deze week leest u hieronder, evenals de juist freqcuenties om af te stemmen op uw favoriete lokale zender. Bekijk o.a. de presentatie H2GO, Streek Toneel en - Historie, Blik op Goeree-Overflakkee en 'De Huiskamer van Flakkee'.

Nieuwe programmaering:

  • ’t Eiland Actueel - Presentatie H2GO: Op 7 november j.l. presenteerden en overhandigen de partners in het Programma H2GO, die sinds 2017 meerdere waterstofprojecten hebben gerealiseerd op het eiland, hun nieuwe strategie aan wethouder Tea Both en gedeputeerde Berend Potjer van de provincie Zuid-Holland.
  • Streek Toneel – De Klokkedieven – Martha & Mathilda – deel 5: Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die samen een oubollig hotelletje runnen, dat deel uitmaakt van een grote oude boerderij. Omdat ze diep in de schulden zaten verkochten ze die boerderij echter 20 jaar geleden aan een notaris op lijfrente, onder de voorwaarde daar te mogen blijven zolang ze leven. Wat niemand echter weet is dat beide kranige zussen op de grote zolder een cannabisplantage uitbaten met de bedoeling op korte tijd een kapitaal te verdienen waarmee ze een rustige oude dag kunnen slijten op een zonnige bestemming. Geniet mee met deze hilarische voorstelling van Toneelclub De Klokkedieven.
  • Streek Historie – “Naar School” – deel 3: In deze nieuwe serie over de historie van Goeree-Overflakkee gaan we deze keer terug naar school. Hoe ging het er vroeger aan toe op de basisschool en hoe leerden onze opa’s en oma’s schrijven, lezen en rekenen. In deze serie worden geen specifieke beelden getoond uit onze eigen streek maar krijgt met een goede indruk hoe het lesgeven er aan toe ging in Nederland.
  • Blik op Goeree-Overflakkee – deel 79: In de serie “Blik op Goeree Overflakkee” rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma’s bij RTV Slogo

*De Huiskamer: Marten Baan – Stichting Werkgroep Oost Europa : Elke week ontvangt, vanuit Atelier-Galerie Yvette Jansen, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. In deze aflevering van 'De Huiskamer' praat Andrea met Marten Baan over de Stichting Werkgroep Oost Europa. Kijk voor meer informatie ook op huiskamervanflakkee.nl.

De uitzendtijden van De Huiskamer van Flakkee zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma’s in de uitzending

Deze programma’s worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de kerkdiensten. Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl.

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331. KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op rtvslogo.nl.

Volgen

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo