Regio - "Zingen in de mooiste kerken van Nederland omdat Nederland 75 jaar is bevrijd! Wat een schitterend moment om dit samen te vieren met muziek en zang. Het groot Nationaal Bevrijdingskoor uit Nederland gaat dit realiseren en jij kunt meedoen!" Er wordt ook een avond gerepeteerd in Middelharnis en deze repetities starten in januari 2020. Lees hieronder meer.

Vervolg
In heel Nederland kunnen mensen van alle leeftijden meedoen met dit unieke project! Bekende musici werken mee: Martin Zonnenberg, Martin Mans, Joost van Belzen en Peter Wildeman!

"We gaan prachtige liederen zingen die met vrede en bevrijding te maken hebben, een vleug vaderlands erin. Wie wil dit nu niet? U en jij kunt dit heugelijke feit met ons mee vieren en u nu al aanmelden voor dit grote projectkoor.
We gaan o.a. repeteren in de regio’s Hardenberg, Nunspeet, Amersfoort, Veenendaal, Gouda, Krimpen, Sliedrecht, Middelharnis en Goes, Friesland en Groningen. De repetities vinden 1 keer per maand plaats en starten in januari 2020. U ontvangt dan alle informatie met de muziek en oefenbestanden voor thuis."

De concerten hebben plaats in de schitterende Kathedralen die Nederland rijk is: Laurenskerk te Rotterdam, Bovenkerk te Kampen, Maria-Magdalenakerk te Goes. Er werken verder unieke Mannenkoren aan mee, ja zelfs een bevrijdings-Mannenkoor uit Canada!

Meedoen

Geef je snel op voor dit Groot Gemengd Bevrijdingskoor. Meer info en opgave: www.bevrijdingskoor.nl.