Goeree-Overflakkee - Organisatie: "Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de dagtocht van de Ouderenvereniging Goeree-Overflakkee (O-G-O) op donderdag 12 september 2019, naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Dagtocht Openluchtmuseum Arnhem

O-G-O: "We vertrekken om 09:00 uur met de bus van Mijnders vanaf het parkeerterrein bij Keukencentrum Tieleman in Middelharnis. Onderweg maken we een koffiestop in Houten voor één kop koffie of thee met een gebakje. Rond 13.00 uur arriveren we dan bij het Openluchtmuseum in Arnhem. Daar kunt u tot 16.30 uur verblijven. Er is daar voldoende horeca aanwezig en uw lunch moet u dan ook zelf regelen of meenemen. Om 16.30 uur rijden we dan naar restaurant “De Heeren van Montfoort” in Montfoort waar dan nog een heerlijk diner volgt. We denken dan rond 21.00 uur weer in Middelharnis terug te zijn. Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem vangt de geschiedenis. In authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Ze nemen je mee op reis door de tijd. Van twee eeuwen geleden tot heel recent. Je komt er ogen te kort. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze jou met hun verhalen. Historische trams vervoeren je door het hele museumpark. Enkele trams zijn toegankelijk voor gebruikers van rollators. Het trampersoneel kan je exact vertellen wanneer de tram aankomt en vertrekt vanaf genoemde halte en zij helpen je graag bij het in- en uitstappen.

De kosten voor deze dag bedragen (voor leden van de O-G-O) €60,00 per persoon. Er kunnen ook niet-leden mee, maar die betalen dan €75,00 per persoon.

Aanmelden bij Marrie Breeman, tel. (0187-)484559 of 06-1305 8237. Kosten voor 1 september overmaken op O-G-O bankrekeningnummer NL15 RABO 0307 4304 21 o.v.v. Dagtocht Arnhem en uw Naam.