Oude-Tonge - Fanfareorkest Vooruit in Oude-Tonge kan terugkijken op een zeer geslaagd voorjaarsconcert. Onder leiding van Gert van der Weide opende het orkest met het prachtige “Overture to a new age” van Jan de Haan. Samen met het popkoor The Blue Stocking Singers werden de prachtige nummers Heal the World en Earthsong ten gehore gebracht. Voorzitter Leonard Braber werd door zijn zus Bernadette in het zonnetje gezet, in verband met het feit dat hij al 20 jaar de functie van voorzitter vervult. Lees hieronder verder.

Vervolg

"Ondanks zijn drukke baan doet hij dit, zo benadrukte hij, nog steeds met heel veel plezier. Daarna werd Tonny Smeets naar voren gehaald. Tonny is 12 ½ jaar lid van Vooruit en zij maakt al jaren deel uit van het bestuur. Zij is op allerlei fronten bijzonder actief en ze wordt ook wel “de spin in het web” genoemd.

Het volgende concert is op zaterdag 18 mei op de Kerkring in Oude Tonge (tijdstip rond 12.00 uur).
Vooruit sluit het seizoen af met een kinderconcert “Wieger wordt wakker” in CSB De Bron aan de Melkweg en op 26 juni in Ooltgensplaat. Meer hierover wordt later bekend gemaakt."