Ouddorp - Inloophuis de Boei organiseert op 23 april 2019, de 4e dinsdag van de maand, een workshop "Dikke Dames" schilderen. Elly Moerkerken en Marjanne Fleuren willen beginnen met de uitleg om 11.00 uur zodat er voldoende tijd is om het schilderij af te krijgen. Er is keuze uit verschillende afbeeldingen, licht met houtskool opgezet. Omdat deze workshop eerder begint dan u van de Boei gewend bent, is het verstandig om wat te eten mee te nemen. Lees hieronder verder en geef je op.

Vervolg "Dikke Dames"

Inloop is vanaf 10.00 uur. Omdat deze workshop eerder begint dan u van de Boei gewend bent, is het verstandig om wat te eten mee te nemen. Tussendoor wordt dan samen geluncht. Uiteraard staan de gastvrouwen van de Boei voor u klaar met een kopje koffie of thee en een versnapering.

Inloophuis De Boei

Inloophuis de Boei vindt u in 'De Overkant', Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

"Als het wat donker om je heen is en je bang bent de weg kwijt te raken, dan kan de Boei een lichtbaken zijn. De diagnose kanker krijgen of iemand verliezen aan deze vreselijke ziekte grijpt diep, dan ben je bij tijden radeloos, stuurloos soms. Bij het Inloophuis kan men in een mooie en huiselijke omgeving lotgenoten ontmoeten maar ook terecht voor aandacht en een luisterend oor. Het Inloophuis probeert op laagdrempelige manier de zelfredzaamheid van de gasten op gang te brengen."

Aanmelden

"Graag op tijd opgeven (voor 20 april) ivm aanschaf en meenemen van materiaal. Dit kan door te bellen naar 06 22111572 of mailen info@deBoeigo.nl Bezoek aan het inloophuis is gratis, een verwijsbrief niet nodig. Mocht de afstand naar Ouddorp een probleem zijn; u kunt gebruik maken van onze gratis chauffeursdienst opgeven op bovenstaand mobiele telefoonnummer of mailadres. Kosten €5,00. per persoon."