Regio - Ellen van den Doel heeft er zin in: "Het is weer zover, het tulpenseizoen is van start gegaan op Goeree-Overflakkee. De meest mooie kleuren zijn verschenen op de velden. Voor veel mensen een mooie gelegenheid om de camera weer eens te pakken. Maar hoe leg je deze kleurenpracht nu zo mooi mogelijk vast? Je moet niet alleen rekening houden met de tulpen maar ook met de weersomstandigheden en het aanwezige licht. Het zoeken van een interessante compositie speelt hierbij een belangrijke rol."

Vervolg

"Het zoeken van een interessante compositie speelt hierbij een belangrijke rol." Daarom organiseert Ellen van den Doel Fotografie een cursus tulpen fotografie. Tijdens deze cursus leer je de bollenvelden op zijn mooist te fotograferen.

Wat heb je hiervoor nodig? Een camera die handmatig in te stellen is en enige basiskennis van het handmatig instellen van de belichting van de camera (sluitertijd, diafragma en iso). "Uiteraard respecteren we hierbij de tulpenvelden en fotograferen we alleen langs de rand van het veld en niet tussen de tulpenbedden. Er worden 2 verschillende cursussen gegeven en wel op 11 april en op 15 april van 18.00 – 21.00."

Kijk voor meer informatie over deze cursus op el-foto.nl.