Ouddorp - Op zaterdag 13 april 2019 hopen Christelijk mannenkoor Obadja en Christelijk Gemengd Koor Laudate Dominum (beiden uit Ouddorp) een concert te verzorgen in de kerk van de Doopsgezinde gemeente van Ouddorp aan Dorpstienden 3. Medewerking zal worden verleend door de op en rondom ons eiland steeds bekender wordende en zeer getalenteerde harpiste Joline Sperling uit Goedereede-Havenhoofd. Lees hieronder meer, iedereen welkom.

Christelijk mannenkoor Obadja bestaat sinds 2010. Het koor telt 20 mannen en staat onder leiding van dirigent Jan Bezuijen. Het koor heeft een repertoire dat afwijkt van dat van andere mannenkoren in de omgeving en weet dat repertoire onder de deskundige leiding van haar dirigent op mooie wijze ten gehore te brengen. Muzikaal begeleider sinds de oprichting van het koor is Johan van Wijk uit Melissant.
Over zowel dirigent als organist is meer te lezen op de website van het koor www.chrmkobadja.nl

Christelijk Gemengd Koor Laudate Dominum is, evenals Obadja, interkerkelijk en telt momenteel 32 enthousiaste leden. Het koor werd in januari 2015 opgericht door haar dirigent Jan van Seters. Muzikaal begeleider sinds januari 2019 is Elbert van Koppen uit Stellendam. Ook dit koor heeft een mooie website: www.ckglaudate.nl

Tijdens het concert kunt u luisteren naar koorzang door de beide koren, met en zonder harpbegeleiding, koorzang door de gezamenlijke koren, begeleid door de harp, muzikale intermezzo’s door Joline op de harp, gedicht/declamatie.
Er is echter ook ruimte voor samenzang.

Het concert begint om 19:30 uur, de kerk zal vanaf 19:00 uur geopend zijn. Er zal aan de uitgang worden gecollecteerd voor de onkosten.

Tekst Christelijk mannenkoor Obadja en Christelijk Gemengd Koor Laudate Dominum (Ouddorp)