Sommelsdijk - 'Langs de kust, is de titel geworden voor de expositie van Wilma en Bram Schrier, die gehouden wordt in de Remonstrantse kerk te Sommelsdijk. Van 3 maart tot 29 april 2019 is deze tentoonstelling te bezoeken als de kerk open is of na afspraak.
Wilma exposeert foto’s en Bram keramiek. Lees hieronder meer en bekijk ook de openingstijden.

Wilma en Bram Schrier

Wilma en Bram zijn beiden lid van fotoclub de Rarekiek en zijn beiden actief in de kleigroep Steengoed. De laatste jaren gaan Wilma en Bram steeds enkele weken op vakantie aan de Bretonse kust. Bram zoekt er graag schelpen en is geïnteresseerd in het zeeleven en de natuur in het algemeen. Geïnspireerd door wat hij gezien heeft, leeft Bram zich in klei graag uit, met het maken van schelpen en vissen. Een selectie uit dit werk is geëxposeerd.

Terwijl Bram schelpen zoekt fotografeert Wilma graag activiteiten van mensen langs de kust en de stille getuigen daarvan. In de Bretonse steden en dorpen die ze bezoeken fotografeert Wilma graag heel gewone dingen in haar eigen stijl. Momenteel gaat Wilma’s voorkeur uit naar zwart-wit fotografie. Wilma en Bram hopen dat hun werk herkenning oproept en aanleiding geeft tot een gesprek. Ze nodigen u van harte uit om de expositie te bezoeken.

Open

De kerk is open op elke woensdagmorgen van 10:00-12:00 uur. Op zondagen is er na de kerkdienst of bijeenkomst ook de mogelijkheid tot bezoek. Om ongeveer 11:00 uur bent u dan welkom tot 12:00 uur. U kunt ook een afspraak maken om langs te komen via tel. (0187-)484317.