Goedereede - Het is begin november precies honderd jaar geleden dat Goedereede in het teken stond van de grootste veilig ooit; de veiling van 434 portvaten. Deze veiling wil de Stichting Goereese Portdagen op vrijdagavond 23 november 2018 iedereen laten herbeleven in De Oostdam in Goedereede. Tijdens de veilig onder leiding van een ervaren veilingmeester komen enkele unieke stukken onder de hamer. Lees hieronder meer.

Portveiling

Tijdens de veilig, onder leiding van een ervaren veilingmeester, komen enkele unieke stukken onder de hamer, zoals exclusieve Goereese portvaatjes. De opbrengst van de veiling gaat naar een goed doel.
De toegang tot deze avond bedraagt slechts €15,00 per persoon. Dat is voor de toegang tot de veiling, maar ook inclusief een welkomstdrankje, potermaaltijd en live muziek na afloop van de stadstroubadour Peter de Jong. De inloop is om 17:30 uur, de avond duurt tot 00:00 uur.
De kaarten zijn vanaf zaterdag 3 november te koop bij De Oostdam, Spar-supermarkt, Bakkerij de Vries en Bloembinderij De Korenbloem in Goedereede. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.