Middelharnis/Sommelsdijk - Op zaterdag 3 november organiseert ouderenvereniging O-G-O een kaartmiddag in het wijkcentrum van Middelharnis en op 3 én 10 november is er weer bingo in Sommelsdijk. Iedereen is van harte welkom, de toegang bij de bingo's is gratis. Lees hieronder meer.

Kaartmiddag

Zaterdag 3 november is er een kaartmiddag van de ouderenvereniging O-G-O. In het wijkcentrum aan de Doetichemsestraat 27 te Middelharnis. Aanvang om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur. De kosten zijn €3.00 en bij binnenkomst een gratis kopje koffie/thee. Je kunt er klaverjassen en jokeren. En aan het eind is er nog een verloting.

Bingo

Zaterdag 3 en 10 november is er een bingo bij ouderenvereniging O-G-O. Om 19.30 uur in het wijkgebouw van de Zwaluw Sperwer 55 te Sommelsdijk. De zaal is open om 19.00 uur. De koffie/thee is gratis bij binnenkomst. We spelen 11 rondes voor €6.50. Daarnaast nog 9 gratis prijsjes. En in de pauze is er verkoop van2 extra rondes voor €1.00 per ronde. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom