Middelharnis - De zomervakantie loopt ten einde, dus weer frisse energie voor nieuwe uitdagingen. Vanaf september 2018 starten de basiscursussen 'Fotografie' weer. Heeft u een digitale spiegelreflexcamera, systeemcamera (of een andere camera die handmatig ingesteld kan worden) en heeft u het idee dat er meer uit gehaald kan worden? Fotografeert u altijd op de automatische stand maar zou u graag meer controle willen hebben over het eindresultaat? Dan is de basiscursus fotografie wat voor u. Lees hieronder meer.

Basiscursus 'Fotografie'

In deze cursus worden de basisbegrippen van de fotografie aangeleerd. Er wordt aandacht besteedt aan onder andere diafragma, sluitertijd, iso, scherpstelling en compositie. Deze cursus is geschikt voor de beginnende fotograaf. Er wordt gestart met een theoretisch gedeelte en daarna wordt het geleerde in de praktijk gebracht. Doordat het maximale aantal deelnemers 9 personen is, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Er is keuze uit de volgende data: 15 september, 13 oktober, 17 november en 15 december. De cursussen worden gegeven in het Wijkcentrum in Middelharnis gegeven. De cursusdag is van 09:00 uur tot 15:30 uur.

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.el-foto.nl.