Goedereede - Toneelclub de Klokkedieven uit Goedereede voert in de maand maart weer diverse voorstellingen op. Ditmaal kunt u op 2/3, 9/10, 16/17 en 22/23/24 maart 2018 (in totaal 4 weekenden op de vrijdag en zaterdag) genieten van "t Ei van Columbus”, in gebouw Oostdam aan de Jongkoenstraat te Goedereede. Lees hieronder meer.

Ei van Columbus

"Op ieder potje past een dekseltje is het spreekwoord. Maar wat als het potje en het dekseltje te verlegen zijn om naar elkaar op zoek te gaan.... dan zijn er altijd mensen, vrienden, buren of collega's die graag een handje helpen. Hoe gaan ze dan te werk. Want verlegen mensen staan nou eenmaal niet te trappelen om dingen uit te proberen of met vreemden kennis te maken. Maar de Klokkedieven zouden de Klokkedieven niet zijn als ze daar geen oplossing voor zouden verzinnen. Vanaf vrijdag 2 maart a.s. kunt u komen kijken hoe ze dit op een ingenieuze en hilarische manier voor elkaar proberen te krijgen."

De voorstellingen zijn op 2, 3, 9, 10, 16, 17, 22, 23 en 24 maart. In totaal 4 weekenden op de vrijdag en zaterdag en een donderdagavond op 22 maart. Kaarten zijn te koop bij VVV Ouddorp, SPAR te Goedereede en bij Jaap Boone Witgoed te Stellendam voor €10,00. Partycentrum Oostdam gaat om 19:00 uur open, aanvang van dit blijspel is 19:30 uur.

"Graag zien we u bij onze voorstellingen", leden toneelclub de Klokkedieven.